Toneri Štampači

Pretraga proizvoda

Pronađite proizvod koji vam je potreban. Koristite naš meni sa kategorijama proizvoda, filtrere za selekciju pretraga ili našu "search" bar da pronadjete ono što Vam je potrebno. Pored proizvoda na našem odeljku servisiranje možete nas kontaktirati za uslugu održavanja ili remonta vašeg proizvoda.

Izaberite proizvod

Kada ste pronašli određene proizvode pregledajte njihove specifikacije. Ukoliko niste sigurni da li je to pravi proizvod za Vas možete nas kontaktirati putem kontakt forme u podnožju stranice ili na Kontakt stranici. Takođe, tu je i broj telefona 064 937 9737 putem kog nas možete kontaktirati i dobiti sve potrebne informacije. Kada ste se odlučili za proizvod kliknite na dugme "Dodaj u korpu" kako biste proizvod izabrali za naručivanje.

Naručite proizvod

Na stranici "Korpa" pregledajte da li su tu svi proizvodi koje želite da naručite, odnosno, da li su navedeni svi proizvodi koji su vam potrebni kao i njihova količina. Nakon toga nastavite naručivanje popunjavanjem svih relevantnih podataka i kliknite na dugme "Naručivanje".