Toneri Štampači

Portal Toneri Štampači posluje kao deo kompanije General Printing. Svi računi i predračuni biće fakturisani kao deo General Printing kompanije. General Printing ne može da garantuje za informacije koje se nalaze na sajtu Toneri Štampači vebsajtu.

Po izvršenom prijemu narudžbine putem Toneri Štampači vebsajta, General Printing smatra da su ispunjeni uslovi za kupovinu proizvoda. Nakon što jednom potvrdite narudžbinu, imate pravo na odustanak od iste pod uslovima i na način propisan Obaveštenjem o pravu odnosno 24h od narudžbine kontaktiranjem prodavca na stranici Kontakt

General Printing se obavezuje da naručene usluge isporuči saobrazne ugovorenim uslovima i u predviđenom roku. Sve naručene usluge se isporučuju na adresu koju ste naveli. U slučaju bilo kakve promene, General Printing je dužan da Vas o istoj obavesti na Vašu email adresu.

CENE

Katalog cena na ovom sajtu iskazan je u dinarima. General Printing ne može da garantuje da su sve informacije na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Plaćanje se obavlja isključivo u dinarima (RSD).

PLAĆANJE

  • Plaćanje u gotivini prilikom ličnog preuzimanja (kupovine) proizvoda ili plaćanje kuriru prilikom dostave proizvoda
  • Plaćanje uplatom na tekući račun: Vašu narudžbinu možete platiti direktnom uplatom na tekući račun, uz obavezno navođenje poziva na broj koji se odnosi na broj narudžbine. Plaćanje se može izvršiti standardnim nalogom za uplatu u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).
  • Plaćanje nalogom za prenos (virmanski): Ukoliko ste pravno lice uplatu možete izvršiti prenosom sredstava sa Vašeg računa. Uplatu na osnovu dostavljenog računa, možete izvršiti realizacijom naloga za prenos.

NAČINI ISPORUKE

Dostava na teritoriji Srbije se vrši kurirskim službama, po važećem cenovniku navedene kurirske službe. Troškovi isporuke/dostave padaju na teret kupca.

Za hitne isporuke, molimo da nas kontaktirate na info@toneristampaci.com ili putem telefona na 064 937 9737.

U slučaju da niste primili robu ili obaveštenje u navedenom vremenu, molimo vas da nas o tome blagovremeno obavestite kako bismo pronašlli prvobitno poslatu pošiljku, ili poslali novu.

POVRAĆAJ I REKLAMACIJE

Saglasno Zakonu o zaštiti potrošača obaveštavamo Vas da reklamacije na usluge pružene preko našeg Toneri Štampači vebsajta, kao i reklamacije po osnovu saobraznosti možete izjaviti elektronski na e-mail adresu info@toneristampaci.com, ili poštom na našu adresu Hajduk Veljkova 38, 37000 Kruševac, Republika Srbija. Takođe Vas obaveštavamo da ste pri izjavljivanju reklamacije dužni da dostavite račun na uvid ili drugi dokaz o kupovini usluge na koju izjavljujete reklamaciju (kopija računa, slip i sl.). Po prijemu reklamacije u roku od osam dana izdaćemo vam pisanu potvrdu ili ćemo vas elektronskim putem obavestiti da potvrđujemo da smo primili vašu reklamaciju.