Toneri Štampači

General Printing d.o.o. je jedna od vodećih firmi u Srbiji koja se bavi prodajom različitih uređaja i potrošnog materijala za štampanje. Na tržištu smo preko 30 godina i cilj nam je da svojim klijentima pružimo kvalitet i garanciju, što dokazuje veliki broj preporuka i dugogodišnje saradnje sa preko 200 kompanija iz Srbije i inostranstva.

Potrošni materijal

Naša glavna delatnost je prodaja tonera, kertridža, mastila, papira i ostalog potrošnog materijala za štampače, pružajući kvalitetne proizvode po konkurentnim cenama.

Uređaji

Pored potrošnog materijala bavimo i prodajom štampača i fotokopir mašina, nudeći širok spektar modela različitih brendova, koji odgovaraju potrebama klijenata.

Održavanje

Pružamo usluge servisa i održavanja štampača i fotokopir mašina, kako bismo obezbedili njihovu dugoročnu funkcionalnost. Naš tim stručnjaka je obučen da rešava sve vrste problema i da pruži brzu i efikasnu podršku našim klijentima.

General printing d.o.o. se ponosi dugogodišnjim iskustvom i zadovoljstvom svojih klijenata. Verujemo u pružanje kvalitetnih proizvoda i usluga, uz posvećenost ka inovacijama i tehničkom napretku. Uvek smo spremni da izađemo u susret svim zahtevima naših klijenata i pružimo im kompletno rešenje za njihove potrebe u vezi sa štampanjem.